Organisering pågår!

Organisering pågår!

Som vanligt (!) i Januari månad får jag för mig att göra om lite, organisera och rensa. Så även i år… typiskt mig!

Den här gången har jag dock fixat lite nya hyllor till ett hörn i fotostudion där jag förvarar massa tillbehör som kläder, filtar, hattar och liknande som används lite då och då. När hjärnan väl snurrar igång så är det ju bara att ta tag i sånt här… så nu är det gjort. Nästan klar!

Det har alltså inte blivit så mkt pysslat för min del under julledigheten faktiskt. Mycket mindre än planerat, så jag har en del att ta igen när skolan börjar och allt börjar rulla på i vanliga hjulspår… haha.

Det VÄRSTA är… att jag även börjat fundera på att rocka om lite i pysselhörnan… och DET mina vänner är hjärngympa på hög nivå. Blir matt av att bara tänka på att jag börjar tänka på att göra om… då förstår ni! Det är snudd på omöjligt att göra så mkt annorlunda, men nu har jag gett mig fasen på (igen) att det SKA GÅ! Kanske får sälja en njure eller två för att få dom hyllor jag börjat tänka på… vi får väl se.

Vill ni se alla tidigare omorganiseringar så är det bara att kika in på den här sidan där jag lagt upp länkar och lite bilder från olika år…

2 svar på ”Organisering pågår!

  1. Va kul att organisera om lite, särskilt när resultatet blir bättre än man hade innan. Sen är det ju kul under processens gång med, tycker iaf jag ;) /ia

    1. Ja, jag får alltid ett ryck på vårkanten. ;)
      Hoppas det kanske kan inspirera lite.
      Kram Lisa

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.