KKS – WW december 14th

KKS – WW december 14th


Welcome to the last Wonderful Wednesday for December at Kraftin’ Kimmie Stamps.


Is your tree up yet? Ours is, and the children has decorated it. And I agree with the song – this IS the most wonderful time of the year!

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you have one week to enter what you made. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

********************

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

Har ni tagit in julgranen än? Det har vi, eller rättare sagt, tagit FRAM den. Vi kör konstgjort här, enklast så. Ska bli spännande att se om den klarar sig från katt-attacker eller inte.

Stamps:  Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers: Maja Design
Embellishments: Cheesecloth, Flowers
Tools: Ovals (CC Design), Stars (MFT)
Medium: Copics
Colors: Skin: E00-01-21-11-04, Tree: G29-17-14, Hair: E49-29-39, Red: R59-37-35-W7

Kommentarer är stängda.