Tänker på dig – för Engströms

Tänker på dig – för Engströms

Engströms has got a serie of stamps from Nellie Snellen named “Condolense Flowers”. Here I’ve made cards with two of them. For sure you can use them for happier cards also, but they are just perfect for this kind of cards and get well cards etc.

*************************

Idag har jag gjort två kort med stämplar från en serie Condolense Flowers från Nellie Snellen. Engströms har precis fått in dom, och dom passar utmärkt på sorgekort eller krya-på-dig-kort mm. Givetvis kan dom användas på gladare och färggrannare kort oxå, men det är skönt med nått stilfullt och enkelt till just denna typ av kort när man inte riktigt vet vad man ska göra.

nelliesnellen-6e-inkywings-2016
nelliesnellen-6f-inkywings-2016

Det bruna kortet har en bakgrund gjord med Copics. Jag har tagit 4 olika nyanser och färgat in ett glansigt cardstock med, och sen sprayat lite Blender-refill (0-an) över papperet och låtit torka. Texten är stämplad på en bit vellum-papper och fäst runt dom översta panelerna. På det blå-gröna har jag använt mig av akvarellfärger och akvarellpapper och sedan avslutningsvis skvätt lite guldfärg ovanpå.

nelliesnellen-6a-inkywings-2016
nelliesnellen-6b-inkywings-2016

Stamps:  Nellie Snellen, Engströms
Embellishments: Bling (Nellie Snellen)
Medium: Copic & Watercolor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.