Layout – for Engströms

Layout – for Engströms

Once in a while it happens! I have made a layout – woohooo!

*************************

Plötsligt händer det!
Mina foton hamnar mest i PL-albumet numera, men ibland rycker jag något och scrappar en sida istället. För den som funderar så har jag lyckats scrappa mig fram i PL-albumet till vecka 25, nästan halva året gjort med andra ord. Nu återstår andra halvan. Ytterligare 4 veckors bilder är i ordninggjorda och framkallade så jag ska klämma in lite tid och sätta mig. Det ser mörkt ut för min plan att hinna med hela året innan januari är slut, men skam den som ger sig… jag får väl fortsätta i februari oxå då. Inte värre än så. ;) Det som tar mest tid är faktiskt att göra i ordning bilderna för framkallning, men då passar jag även på att göra dom storlekar jag behöver, ev. skriver ett par rader på fotot och vips tar jag igen tiden när jag sätter in allt i albumet istället. Nog så skönt.

Nog om det, idag har jag en layout att visa som jag gjort för Engströms! Lite klet och kladd och faktum är att det är några spillbitar från höstens halloweenpapper (!). Jag har haft på transparent medium genom en stensil och sedan strösslat lite guldflagor ovanpå som fastnat. Prickarna är skvätt från gul och svart mist. Jag använde även den gula misten till att färga in en blomma eftersom jag inte hade några (förvånande!) knallgula blommor i mina förråd.

engstroms-4a-inkywings-2016
engstroms-4b-inkywings-2016
engstroms-4c-inkywings-2016

Papers: Old Halloween paper.
Embellishments: Flowers (Prima, WOC, Kort & Godt), Washi (Engströms), Misted Wood Veneer (Prima), Sequins, Bling (Nellie Snellen), Gold Flakes (Prima)
Tools: Stencil & Mists (Prima), Music Dies (Cheery Lynn Design)

Kommentarer är stängda.