Where your dreams take you – for Visible Image

Where your dreams take you – for Visible Image

Today will be my last day in the design team at Visible Image. It’s been a totally wonderful year with Helen and Mark, all the team-girls and of course the Visible Image stamps. I’ve been coloring and splashing with colors randomly and I’ve had lots of fun. I’ve decided though to step down a bit, so leaving is my decision.

visibleimage-50e-inkywings-2015

My last card is with Visible Images beautiful Butterfly INKognito stamp. I’ve colored it up with ink that reacts on water, misted the stamp and then stamped on watercolor paper. It makes the beautiful spots when the ink dry randomly. When it was totally dry I embossed the sentense from Vision INKognito set with black embossing powder. I framed the piece up with black cardstock and mounted on a pink folded card. Clean and Simple. 3

LOTS of hugs and thanks for this time!! *heart*

*************************

Idag visar jag mitt sista kort hos Visible Image. Det har varit ett underbart härligt år med fina stämplar, ett bra team och sist men inte minst Helen & Mark som äger företaget. Det är dock dags för mig att dra vidare här i världen.

Fjärilen är infärgad med vattenlösligt bläck som jag sprayat lite vatten på innan jag stämplat på akvarellpapper. Därav det fläckiga utseendet när det torkat. När motivet torkat embossade jag texten med svart embossingpulver ovanpå.

Jag kan hinta om att Visible Image nu satsar stort på mer stämplar till just mixed media för dig som är nyfiken och intresserad av det! Det är Clear Stamps av sjukt bra kvalitet! Kan varmt rekommenderas alltså, och eftersom dom finns i UK är det enkelt för oss att beställa! Bra va?

visibleimage-50f-inkywings-2015

Stamps:  Visible Image
Papers: Watercolor paper

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group. And don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

Kommentarer är stängda.