KKS – WW october 14th

KKS – WW october 14th

It’s the middle of the week again! That means Wonderful Wednesday over at Kraftin’ Kimmie Stamps!

kraftinkimmie-42a-inkywings-2015

I’ve made a one layer card today with the sweet fox from the new Happy Winter Days kit.

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you can enter at Kraftin’ Kimmies blog until october 20th midnight. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff!

*************************

Då har vi kommit till mitten av veckan och det är dags för en ny utmaning hos Kraftin’ Kimmie Stamps! Som alltid på onsdagar är det “anything goes” och du kan använda vilka stämplar du vill och göra valfritt alster! Det finns alltså alla anledningar till att hänga med! Kanske blir det just du som i slutet av månaden vinner ett presentkort på $20 att spendera i deras webshop?

Idag bjuder jag på ett “one layer card” (ett-lager-kort) med den söta räven från det nya kittet Happy Winter Days.

kraftinkimmie-42b-inkywings-2015

Stamps:  Kraftin Kimmie
Papers: Plain Cardstock
Medium: Copics
Colors: Fox: E29-18-17-43-42-41, White: C3-1-00, Red: R59-37-35, Blue: B28-26-24

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.