Stafflijulkort – för Copic Marker Sverige

Stafflijulkort – för Copic Marker Sverige


A traditional Christmas card, in red, green and white. Oh, I actuallay like it! :) Today you’ll find me at Copic Marker Sverige. I haven’t counted my x-mas cards yet, but I sure hope I have manage to make a bunch during the autumn. Then I can just fill in what’s needed in the end.

*************************

Idag blir det ett riktigt traditionellt julkort i rött, grönt och vitt. Faktum är att jag gillar det. Julen har sina färger verkar det. Idag bloggar jag hos Copic Marker Sverige. Det är så skönt att ha gjort en del julkort här under hösten, tack vare mina dt-uppdrag. Förhoppningsvis är jag en bra bit på väg mot det antal jag behöver ha till släkt och vänner.

2014_10_16_07395 copy
2014_10_16_07398 copy
2014_10_16_07396 copy
2014_10_16_07397 copy

Stamps:  Mo Manning, InkyWings
Papers: Graphic 45
Embellishments: Flowers (Mandys + WOC), Clear Snowflakes (Heidi Swapp), Buttons, Bling Pearls,
Tools: God Jul (Mandys – Engströms), Corners (?)
Other:Glitter on flowers (Wink of Stellas)
Medium: Copics
Colors: Find out at Copic Marker Sverige

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.