Onsdag = Förvaring igen!

Onsdag = Förvaring igen!

Hej igen! Nyfiken på lite mer förvaring?

Kan du gissa vad det här är?
InkyWings-pysselrum-20130218-24
Det är en gammal cigarrlåda i trä! Jag har målat och stämplat på den och sedan lagt ett lager krakeleringslack på locket för att få det att se lite gammalt ut. Fick lådan på posten av en pysselvän från USA för många herrans år sedan. Kanske går att få tag på även här hemma om man går och frågar en tobakshandel som säljer cigarrer på lösvikt. Lådan är målad med Lumiere-färger.

InkyWings-pysselrum-20130218-25
Och så här ser det ut inuti. Den huserar mina Pearl-ex färger. Pearl-ex är ett micapulver som man kan använda för att färga in andra saker eller borsta på ett motiv som man stämplat med en VersaMark dyna. Då fastnar pulvret i linjerna – riktigt snyggt. Dom sitter fast med kardborre, och jag har satt burkarna upp och ner för att kunna se färgerna genom botten, annars syns det bara massa svarta lock….

InkyWings-pysselrum-20130218-30
Lite mer stämplar. Det här är min förvaring av EZ-monterade stämplar. Stämplarna sitter på laminerade ark (i det här fallet arken som “hör till” EZ-mountet) och sedan i pärmar. Tycker dom sitter riktigt bra och peppar peppar har jag inte haft några större problem med att någon ramlar av. Möjligen nån pytteliten stämpel i så fall som inte har så mkt fästyta.

InkyWings-pysselrum-20130218-31
Här ser du hur dom är monterade på EZ och sitter på arket.

InkyWings-pysselrum-20130218-33
Och det här mina goda vänner, det är hur vi monterade våra stämplar på vikingatiden!! ;) Skämt åsido, det är är vad som fanns innan EZ-mount blev till. Det är kardborre. Så på baksidan av hela stämpeln sitter den mjuka delen av kardborren, och på handtag och plastfickor vid förvaring har man då remsor av den hårda delen av kardborren. Väldigt smidigt! Glömde fota akrylhandtagen som hör till, men det kan jag ju göra vid nått annat tillfälle kanske. Så en hel del av mina stämplar sitter alltså på kardborre! :)

Mer förvaring nästa onsdag igen! Men innan dess blir det säkerligen ett och annat kort, nån layout och kanske lite klet och kladd.

Kommentarer är stängda.