Stuva om, sortera, rensa, kasta, slänga…

Stuva om, sortera, rensa, kasta, slänga…

Ja, lite åt det hållet…
Det är vad jag pysslat med några dagar här i min “studio”. Blev lite i gasen att organisera om lite efter att jag fixat vid skrivbordet och kladdhörnan så jag drog igång med projektet “bakom skynket” (har ett drapperi som skiljer foto-studion från pyssel-studion). Saken är den att jag har en stor Expedit 5×5 hyllor där som jag vill ha bort. Den har varit full med saker. Eller nåja, det har varit nått i varje fack, men vissa rätt luftiga om man säger så. Den hyllan är inte min favorit har jag kommit på för det går inte att få en optimal förvaring i den hur man än försöker. :(

Hur som haver, nu är hyllan tom! Fatta, 25 rutor är tömda!!! Vet inte hur jag lyckades men det gick. Det är lite skröfs över som måste få sin plats, men det har jag en plan för. Det mesta har alltså fått rum i andra hyllor som heller inte var optimalt använda med andra ord. Galet! Ska bli ytterst spännande och se om jag får ihop allt i slutänden som jag planerat i huvudet. ;) Inte alls säkert, men jag ska ge det en chans. Expedithyllan ska oavsett ut därifrån, det har varit planen länge!

Lovar att jag ska fota när allt är klart, just nu är det så trångt så det går knappt att få med en halv hylla på bild, och det säger nog inte så mkt är jag rädd….

rensa-pysselrum-inkywings

Pyssel-loppis här på plats görs vid ett första försök på söndag den 10 feb mellan 15 och 17. Hojta till ifall du har plan att titta förbi! (orkar inte fota saker och lägga ut på nätet mm utan vill sälja så mkt som möjligt på plats)

Kommentarer är stängda.