Stödj design! I support Design not Crime

Stödj design! I support Design not Crime


Idag har jag något viktigt på hjärtat som alla som gillar stämplar bör bli lite mer upplysta om! Hjälp till att sprida detta och använd gärna hastagen: #isupportdesignnotcrime


I somras gjorde Biiirka ett inlägg på instagram där hon hänvisade till ett blogginlägg hon gjort om detta problem i stämpelbranchen med alla Kina-kopior. Det tog fart och blev en väldig spridning, men behöver påminnas om och fortsätta upplysas om!

För inte så länge sedan startades det även en sida där man började lista företag som ALDRIG skulle sälja sina stämplar via Wish, Ali eller andra Kina-siter. Med andra ord, det är fulkopior som säljs via dessa sidor. Hur kan man då veta vad som är vad? Jo, genom att kika på den här sidan: https://isupportdesign.com/
Finns företaget med där, kan du vara säker på att deras motiv ALDRIG skulle sälja via Kina-sidor!

Det är inte lätt att ha koll när man inte vet, men om man vet och ändå fortsätter köpa fulkopiorna bör man ha en stor spark i de bakre regionerna! För varje person som får veta går vi ett steg närmare att få bort detta från marknaden.
NU – VET – DU!

Köp inte piratkopior! Köp ÄKTA och stöd design!
Ta reda på FAKTA och säg inte att du inte bryr dig. För om du inte bryr dig så hjälper du till att underminera stämpelbranchen och dödar på lång sikt både designers och företag – stora som små som satsar i princip hela sitt liv i sina företag!

Stötta istället det äkta företaget och deras riktiga återförsäljare och hjälp till att låta stämpelföretagen och deras designer leva!

Biiirkas orginalinlägg finns länkat längst upp på sidan där företagen listas – läs det! (Ja det är på tyska, men Google hjälper dig gärna översätta så kommer du förstå andemeningen av det hela – och den är VIKTIG!)

och PS – detta gäller även dies och andra saker som Kina är väldigt duktiga på att piratkopiera och stjäla från andra företag….

Och nej, inte heller jag är felfri, jag har oxå köpt några stämplar från Ali innan jag visste… det var dock en grym besvikelse eftersom det var skitdålig kvalitet och en synbar kopia när dom väl kom hem (bilderna som visades var även de stulna från företagets hemsida eller liknande och produkten stämde inte alls överens med den äkta varan). Så jag har både sett och känt på en fulstämpel och konstaterat att det är så långt ifrån kvalitet som det bara går att komma.
Vart stämplarna tog vägen? Dom fick följa med soporna till tippen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.