Surprise Pierrot from hÄnglar & Wings

Surprise Pierrot from hÄnglar & Wings

The challenge at a crop I recently joined was to make an interactive card, when something “happens”. I made this little package where the Pierrot Clown pops up when you open the lid. He is glued to a piece of acetate.

*************************

Utmaningen på pysselträffen i Avesta som jag senast var på, var att göra ett interaktivt kort, alltså där något hände om man gjorde något. Jag gjorde ett paket där Pierrotclownen kom upp när man lyfte på locket. Inte så tekniskt avancerat, men lite skojigt ändå, och det tyckte även många andra eftersom dom röstade fram detta som vinnare. TACK!
Stamps: hÄnglar & Wings
Sentence: hÄnglar & Wings
Papers: Simple Stories
Embellishments: Hug Snug Ribbon
Other: Acetate Sheet
Medium: Copic
Colors:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.