Art Journal for CiLi in Papers

Art Journal for CiLi in Papers

Art Journal in an old book made for CiLi in Papers.

*************************

Dags för ett litet uppslag Art Journal igen. Den här gången i en gammal bok som jag plockade ur gratislådan på ett loppis. Den ville verkligen följa med mig hem och få lite färg på sidorna sa den. Bloggat idag för CiLi in Papers.

Det här med färger kan man ju aldrig få nog av, i alla fall inte jag. Får väl skylla på att jag var “sån” redan som barn. Att köpa nya pennor och färger var det bästa jag visste. Nä – ändra det… det ÄR det bästa jag VET! Haha! Nu leker jag vilt med dessa vattenlösliga scribble sticks. Dom är som hårda kritor men är superlätta att hantera så det gör ju bara saken ännu roligare. Lite gesso i botten på boksidorna så suger inte färgen in sig överallt. Tjejen är stämplad på separat papper och urklippt innan hon blev limmad ovanpå färgfältet. Boksidorna är ihoplimmade om 3-4 blad för att bli lite stabilare.Stamps: Dina Wakley
Sentence: Stickers (Tim Holtz)
Papers: Sheena Stamping Paper + Old book.
Embellishments:
Tools:
Other: Red ink pad (Ranger)
Medium: White Gesso for background & White dots.
Colors: Scribble Sticks (Dina Wakley – Ranger)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.