Lisa aka InkyWings » Lisas Pyssel och Privata

Layout med One Canoe Two för Cili in Papers

Layout made with Papers and decorations from One Canoe Two, for Cili in Papers.

*************************

I helgen var jag ner till Göteborg på en mysig DT-träff hos Cili in Papers. Träffade massa nya ansikten och flera gamla godingar som jag haft äran att få träffa redan för många år sedan i den här hobbyn. Vilket gäng! Det blev kanske i ärlighetens namn mer snackat än pysslat, men några saker lyckades jag få ihop i alla fall, bland annat den här layouten med papper och dekorationer från One Canoe Twos serie Twilight.Sentence: Stickers (One Canoe Two)
Papers: Patterned Papers (One Canoe Two)
Embellishments: Stickers, Cloth Pin (One Canoe Two)
Other: White pen around paper edges and photo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to TopCONTACTFacebookPOST