Not so green Layout

Not so green Layout

Had a blast making this layout at a crop recently. We joked about it since it was NOT for the “green challenge”, it wasn’t, but it kind of looked green and everyone knows I love the color Green. This is a “blue” layout, ok, maybe Turquoise then…. but it’s not green, everyone can see that. Just scroll back a few days in here and see what a GREEN layout looks like! LOL

*************************

Den här layouten kom till under många skratt och skämt på träffen i Avesta. Planen var att göra en layout som INTE var grön, men alla tyckte den såg mest grön ut och dom flesta vet ju att jag älskar färgen GRÖN. Så… det här är en “blå” layout… typ… ok, kanske Turkos då om vi ska vara lite mer petiga. Den är i vart fall inte grön… (och inte blå heller). Layouten till den Gröna utmaningen hittar du om du scrollar tillbaka ngr dagar här i bloggen… den är GRÖN! LOL

Stamps:  InkyWings Motivstämplar
Sentence: Chipboard (Snip Art)
Papers: ? + Lawn Fawn
Embellishments: Cheescloth, Chipboard (Snip Art), Art Stones (Prima), Glitter stars,
Tools: Stencil with swirls (Snip Art)
Other: Distress Oxide ink pads (in green and blue colors)
Medium: Glitter paste, White Gesso,
Colors: Mixed Mists, Sparkling Acrylics (Finnabair / Prima)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Not so green Layout

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.