New ATC made again.

New ATC made again.

Had some fun making a bunch of ATC this week.

*************************

Det har varit lite stillastående på pysselfronten nu i sommar. Många andra projekt istället (måla väggar och lite “större pyssel”) och så vill man ju försöka vara ute när det är hyfsat väder känner jag. Men hur som, nu var det dags att krypa in i pysselrummet och det kändes perfekt att börja med några små ATC för att få igång fingrarna igen. Planen var att göra typ 3-4 stycken bara, men när jag skar papper så blev det 10 bitar, och rätt som det var hade jag bakgrunder på allihopa så jag gjorde 3 olika omgångar, fast nästan samtidigt.Stamps:  MFT Stamps, 49 & Market
Sentence: InkyWings Motivstämplar, Visible Image,
Papers: Watercolor paper
Embellishments: Bling, Sticker Butterflies
Tools: Banner die (MFT Die Namics)
Other: Black Pen
Medium: Distress Oxide (Background), Copics (Giraffe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.