Making ATC is a joy

Making ATC is a joy

I can’t say anything else then I totally fallen in love with these small little cards. A perfect break between other projects and I can make one, I can make a bunch… just up to me. But it’s fun to do at least a small bunch, since it’s fun to trade with others. They are like small gems… in paper.

*************************

Helt klart har jag kärat ner mig lite i dessa små kort. Det blir ett perfekt avbrott mellan två andra projekt, och jag kan välja om jag vill göra ett enda eller en hel bunt av dom. Men att åtminstone göra några stycken är alltid trevligt för då har man några att byta med. Dom är liksom som små ädelstenar… i papper.


Stamps:  Cats (Tim Holtz)
Papers: mix
Embellishments: Cheesecloth, Wood Veneer, Micro Beads, Jute, Lace, Småord (InkyWings Motivstämplar)
Medium:Gold flake medium
Colors: Mists, Powder, Acrylics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.