Traditionellt julkort för Kristinas Scrapbooking

Traditionellt julkort för Kristinas Scrapbooking

Green and Red must be supertraditional for Christmas Cards – right?
This is one I made for Kristinas Scrapbooking with an image from a Topper Sheet.

weestamps-sheet-41a-inkywings-2016

*************************

Nu blir det traditionellt så det skriker om det. Rött och Grönt, vad blir mer julfärger egentligen? Men jag gillar det faktiskt, det lyser upp lite och påminner om en gran med knallröda julkulor i och det tycker jag är fint.

Dagens kort är gjort för Kristinas Scrapbooking och jag har använt mig av en färdig bild från ett Topper Sheet. Känns lite fusk för mig som målar mina egna motiv vanligtvis, men ett superbra alternativ för den som inte vill eller kan måla.

weestamps-sheet-41b-inkywings-2016

Stamps: 
Papers: Kaiser Craft, CS
Embellishments: Flowers, Doily, cheese cloth, Bling, Ribbon, Glitter tape.
Tools: Scallop circle (spellbinders)
Other: Topper Sheet with image from Wee Stamps.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.