Lite sportaktivitet – för Copic Marker Sverige

Lite sportaktivitet – för Copic Marker Sverige

Today we have a team blog post over at Copic Marker Sweden just to celebrate all Sweden are in the middle of some winter holiday weeks (The week vary from region to region, and where I live the children have free from School next week).

kraftinkimmie-8d-inkywings-2016

*************************

Idag är det ett gemensamt inlägg i Copicbloggen och det gör vi för att “fira” lite att vi är mitt uppe i Sportlovstider! Kanske kan det inspirera till att göra ett kort med en ute-aktivitet eller en sportaktivitet (inte nödvändigtvis vinter).

kraftinkimmie-8e-inkywings-2016

Stamps:  Kraftin Kimmie Stamps, InkyWings
Papers: ?
Embellishments: Bling (Nellie Snellen), Flowers, Cheese Cloth
Tools: Pireced Square (MFT)
Medium: Copics
Colors: Find out over at Copic Marker Sweden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.