Witch hat – for Engströms

Witch hat – for Engströms

Just one day left for Halloween.

*************************

En dag kvar, sen busas det nog skapligt i stugorna gissar jag.
Jag har gjort ett Halloweenkort där häxhatten från Cheery Lynn Design får vara “motivet” idag. Det blev lite lager på lager effekt, och tagen är infärgad med div mistfärger. Dom fina spets-bitarna är himla fina och smarta stickers från Prima och passar att dekorera med på ett enkelt sätt. Bandet i tagen var vitt från början men jag färgade in det genom att dra det över en svart stämpeldyna. Det glittriga som fanns i bandet blev kvar trots infärgningen – perfekt!

engstroms-44c-inkywings-2015

engstroms-44d-inkywings-2015

Stamps: 
Papers: Black glossy cardstock for the hat.
Embellishments: Prima Lace, Bling (Nellie Snellen), Flowers (Mandys),
Tools: hat (Cheery Lynn Design)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.