Happy Birthday – for Visible Image

Happy Birthday – for Visible Image

Time for another brand new image from Visible Image! I’ve used the cool Robot Data Set on a CAS card. The screen and the words are two stamps, so you can variate this in lots of different ways. Just look how cool this Robot is with all the details!

*************************

Godmorgon! Idag har jag ännu en helt ny stämpel från Visible Image att visa. Det är Robot Data Set och jag har valt att göra ett CAS-kort för att verkligen lyfta fram den häftiga roboten! Texten och skärmen är två stämplar, så det är lätt att variera sig med dom olika stämplarna i setet. Vem känner inte någon liten kille eller tjej som älskar robotar?

visibleimage-26a-inkywings-2015
visibleimage-26b-inkywings-2015
visibleimage-26c-inkywings-2015

Stamps:  Visible Image
Papers: ?
Embellishments: Bling
Tools: Die cutted edge (Lawn Fawn)
Other: Crackle accent on his “eyes”
Medium: Copics
Colors: Robot: C7-5-3-BV25-23-20

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group where you can enter our NEW ‘Show & Tell Challenge‘ for your chance to WIN some awesome Visible Image stamps! And don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.