Du och Jag

Du och Jag

Layout from me today. It’s from the day I went to a crop and had a great time with my cousin. :)

Today I’ll make a day trip to Stockholm to see Becky Higgins in an exclusive crop with Project Life! It will be so fun!

*************************

Idag bjuder jag på en layout. Det är från när jag och kusin Milo träffades på en scrapträff och fick en härlig helg tillsammans. Inte så ofta tyvärr pga avståndet mellan oss.

Medan ni roar er med att kika lite på den, så ska jag ta en dagstur ner till Stockholm och träffa Becky Higgins! ;) En kort med exklusiv liten kurs/träff kring Project Life som ordnas av Design in Papers här i Sverige. Ser fram emot det! Fast jag ser inte fram emot att kryssa runt i Stockholm mellan maratonlöpare och elitloppsdeltagare… haha… det brukar liksom vara rätt mkt folk där ändå utan dessa extra tillställningar. Ja ja…. jag veeeet…. är man från landet så är man! Kom ihåg att vi har vägar men EN fil åt varje håll här, knappt några rondeller och rödljus vet vi knappt vad det är!

layout-22b-inkywings-2015

layout-22a-inkywings-2015

Stamps:  ?
Papers: Small scraps
Embellishments: Things I found laying around on my table left over from other things I made.
Tools:
Other:
Medium: Spray mists
Colors: mixed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.