Testar Toppits från Buzzador.

Testar Toppits från Buzzador.

Ett litet Buzzadorinlägg så här mitt i allt pyssel får det bli idag. :)

Jag har fått möjlighet att testa Zipper allroundpåsar och fryspåsar från Toppits via Buzzador som jag är med i.

2015-04-23 15.07.48

Paketet kom precis lagom till jag skulle iväg på lite pyssel över en helg, så både tandborsten och lite nötter blev perfekt att testköra direkt i påsarna.
2015-04-24 10.51.28

Jag tog även med mig ett helt gäng zipperpåsar och delade ut till vännerna vid mitt pysselbord så dom skulle få chansen att prova, och det var bara positiva miner. Jag gissar att det kan hamna allt från mat till pyssel i dessa påsar. Min egna uppfattning när jag först fick hem paketet var att zipperpåsar på bara 1L var ju störtlöjligt, det ryms ju ingenting i 1L-påsar! Men efter att ha testat några så ändrade jag faktiskt uppfattning. Tack vare att man inte behöver knyta något så går ju ingenting bort från påsen så att säga. Det ryms mer än man tror!
Superenkla att öppna och stänga och dom stod stadigt när man ville fylla på tack vare en lite bredare botten.

Efter en storhandling av mat så plockade jag fram fryspåsarna och packade det som behövde delas upp i dessa.
2015-05-09 16.51.24
Mina tankar när jag stod och packade maten var följande: 1) Lite för “kort” påse, den var mer bred än vad andra 3L-påsar brukar vara. Det blev lite tight att kunna knyta så till slut tog jag fram påsklämmor istället. 2) Plasten kändes tjockare och var lite bökigare just om man ville knyta.
Plasten är oxå lite tjockare i dessa påsar eftersom det är 3-skiktslager som skyddar maten från frysbränna. Om dom är bättre eller sämre än andra påsar hinner jag nog tyvärr inte testa innan rapporten skall vara inne, men förhoppningsvis ger det lite mer skydd.

Ja, Zipperpåsarna kommer nog att köpas fler gånger i det här huset, dom har varit helt perfekta när man vill ha med sig nått litet i väskan osv. Tandborstar, snacks och jepp, just det – lite pyssel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.