Kusin

Kusin

Last day of the week – sunday. Must be a record or something, I’ve had posts up every day this week. Thought I better do one today also to complete it. I made this layout at a crop at Svartå a couple of weeks ago. The challenge was to take a picture at the crop (borrow a camera and have a pic printed) and to a layout in the theme “here and now”. I took a picture of my cousin as we sat together at the crop. I think it was the first time we did that actually. You’ll find the list of stuff below (if I remember everything).

*************************

Söndag, sista dagen för den här veckan. Drog till med ett bloginlägg idag oxå så blir det väl nån form av rekort eller så. Har bloggat varje dag hela veckan! Den här layouten gjorde jag i Svartå för några veckor sedan. Det var en utmaning där man fick låna en kamera, ta en bild och få bilden printad på plats. Sedan skulle man göra en layout med temat “här och nu” har jag för mig. Jag fotade min kusin som jag för första gången faktiskt satt bredvid på en träff. Mysigt värre. Listan på saker (om jag kommer ihåg alla) finns här nedanför.

Det roliga var sedan att jag kammade hem första pris med denna layout. Såååå himla skoj!! Helt oväntat så jag blev superglad! (TACK ifall du röstade på mig)

2015_03_30_08306 copy
2015_03_30_08307 copy
2015_03_30_08308 copy
2015_03_30_08309 copy

Stamps:  Brick Wall (Prima)
Papers: ?
Embellishments: Flowers (spraypainted with gold (Prima)), Sequins, Net, Punchinella, Glitter paste, Bottle with micro beads, thickers, Chipboard (Scrapinec), Dragonfly, Gling, Lace, Small led lamps, Micro beads, Metal corner
Tools: Leaf die (CC Design)
Other: Harlequin & Dot stencil (Tim Holtz)
Medium: Mists (Color Bloom Prima, Tattered Angels etc), Gesso

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.