Steam Punk Clara – för Visible Image

Steam Punk Clara – för Visible Image


Warning – lots of pics today. :)

I have a very special card today. I made something I’ve never made before with a card, actually I haven’t done much of it at all – in any way! It just popped into my mind when I saw Clara from Visible Image and I had to give it a try. I didn’t know where to start, so I just started. I mounted Clara on another cardstock to get a bigger and sturdier base for the card. Then I went on with gesso, texture paste, acrylic colors, metallic rub-ons, glimmer glam, glimmer glaze, inka gold, and probably some more medium I don’t remember. I colored the roses etc before I glue them on to the card, I glued metallic pieces I found and a whole bunch of small old clock pieces. Painted over some, let some be as they where. I built it up layer by layer and after 3 hours I was finally finished. phew. It ended up very much like the picture in my head so I’m happy with it. Thanks to Clara I had so much fun doing this.

*************************

Bildbombning idag! :)

Idag har jag något lite speciellt att visa er. Jag har nämligen gjort något som jag aldrig gjort tidigare på ett kort, förmodligen har jag inte gjort det alls, på någonting (ja, jag är lite efter emellanåt men det gör inget). När jag såg Clara från Visible Image så fick jag direkt bilder i skallen på vilket kort jag ville göra. Jag hade egentligen ingen aning om hur jag skulle göra, men jag satte i alla fall igång. Jag började med att montera bilden på Clara på en lite större cardstock för att få en lite stadigare bas att jobba på. Därefter blev det gesso, texturpasta, akrylfärger, rub-ons, glimmer glam, glimmer glaze, inka gold och mest troligt en hel del andra medium som jag glömt på vägen. Rosor mm är infärgade före dom är fastsatta. Sen limmade jag på lite smått och gott som jag hittade i mina metall-dekorations-lådor. Vissa saker fick färg på sig, andra inte. Det blev lager på lager tills det kändes bra, och efter 3 timmars knåpande var jag äntligen klar. phu! Resultatet blev faktiskt ganska likt det jag hade föreställt mig från början, så jag är väldigt nöjd. Tack till Clara som fick mig att testa något nytt och skojigt.

2015_02_02_07989 copy
2015_02_02_07990 copy
2015_02_02_07991 copy
2015_02_02_07993 copy
2015_02_02_07994 copy
2015_02_02_07995 copy
2015_02_02_07996 copy
2015_02_02_07997 copy
2015_02_02_07998 copy
2015_02_02_08000 copy

Stamps:  Visible Image
Papers: Cardstock
Embellishments: Roses, Leaves, Clock parts, metallic pieces, wood veneer glasses, bead caps, punchinella
Tools: mask with bricks (TCW)
Medium: Matte accent (umbrella), crackle accent (glasses on hat), acrylic colors, gesso, inka gold, metallic rub-ons, texture paste, clear medium with tiny glass beads in, clear medium with gold flakes in, glimmer glam, glimmer glaze, copper glitter (butterfly), Copics (for image)
Colors: Ooops, lost my note about the Copic colors here. But skin is: E50-51-21-11-93, all brown colors are E-colors, and jacket are W-colors.

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group, and don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

I’m entering these Challenges:
Copic Marker Norge – #63 Anything Goes (12/2)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Steam Punk Clara – för Visible Image

  1. Sååååå mange detaljer, utrolig stilig!!! Takk for at du deltok på CMN sin utfordring og lykke til! :)

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.