Embossingpulver i dagsljus

Embossingpulver i dagsljus

I’ve done something I haven’t done in…. years I think. I’ve used my embossing powder! I saw a beautiful card at Pinterest and decide to made up my own verision of it. I got fachinated by the colors and the clean way it was made. So, off to my studio and give it a try.

*************************

Men nu har jag väl gjort något jag inte gjort på år och dar… embossat! Med pulver alltså… ni vet, eller har ni oxå glömt? ;)
Jag såg i alla fall ett så läckert kort på Pinterest och bestämde mig för att göra min egen variant av det. Det blev en lite skoj och kladdig stund i studion. Papperet borde väl kanske ha legat i press ett tag för det blev lite buckligt, men det kanske är lite av charmen oxå. Originalet är ju bra mycket läckrare än mitt, men det var himla skoj att testa lite. Blir säkert fler gånger. Ska nog testa att göra det på uppspänt akvarellpapper nästa gång.

2015_01_22_07906 copy

Stamps:  InkyWings
Papers: Cardstock and plain white paper
Medium: Spraycolors and water, butterflies stamped with Distress ink. Text stamped with VersaMark & Embossed in White before adding colors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.