Spend tomorrow with Molly

Spend tomorrow with Molly


As I promised I’m back with my third card I’ve made with this lovely word stamp. This time I’ve used it together with Molly, and I think they are a cool match.

*************************

Jag lovade ju i torsdags att jag skulle visa ett till kort jag gjort med den härliga textstämpeln, och här är det. Denna gång har jag använt texten tillsammans med Molly och jag tyckte det passade alldeles utmärkt. Molly är en sån där perfekt stämpel där man kan använda i princip vilken färg man vill på håret, så självklart satte jag igång och testa en ny rosa kombination som jag sprang över. Blev asläckert! Nästa gång måste jag nog testa grönt.

visibleimage-4h-inkywings-2015
visibleimage-4i-inkywings-2015
visibleimage-4j-inkywings-2015

Stamps:  Visible Image
Papers: ?
Embellishments: Bling, safety pins (Tim Holtz)
Tools:
Other: Hand drawn frame around image.
Medium: Copics
Colors: Skin: E50-51-21-11-R20, Pink: RV21-14-29-69, Dress/Shoes: W9-7-5-3, Teddy: E33-35-39-47

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group where you can enter our NEW ‘Show & Tell Challenge‘ for your chance to WIN some awesome Visible Image stamps! And don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.