Happy New Year!

Happy New Year!

This is the last day of this year. I must say it has been a wonderful scrapping and cropping year, with lots of good friends and new friends out there. YOU all out there are my reason to smile and to keep blogging. THANKS!!! I wish you all the best for the new year, and I’m looking forward to see what 2015 brings. I’ll already got a bunch of new friends at a new company that I’ll start blogging at now in January. So much fun! Be back and watch for Visible Images – big hint!

Today we wish you a Happy New Year at Copic Marker Sverige – come over.

*************************

Sista dagen på det här året. Vemod och glädje i samma stund. Det har varit ett helt underbart pysselår med massor av goa vänner och även nya vänner där ute. Det är precis just DU där ute som får mig att glädjas och fortsätta blogga. TACK!!! Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år, och jag ser med spänning fram emot vad 2015 har med sig. Jag har redan fått en bunt nya vänner hos ett nytt företag som jag börjar blogga åt nu i Januari. Otroligt skoj. Titta snart in igen, och håll ögonen öppna efter Visible Images – jag bara säger det!

Idag önskar vi hos Copic Marker Sverige er alla GOTT NYTT ÅR, så titta över!

2014_12_29_07862 copy
2014_12_29_07863 copy
2014_12_29_07864 copy

Stamps:  Lili of the Valley, InkyWings
Papers: Mixed scraps
Embellishments: Flowers, Bling, Doilies, Net, Lace,
Tools:
Other: Frantage embossed over the edges.
Medium: Copics
Colors: Find out at Copic Marker Sverige

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Happy New Year!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.