8 julkort på en timme

8 julkort på en timme

A card idea showed up on facebook from Penny Black, and it sticked to my mind. Wasn’t ment to craft anything today, but since I went by I suddenly was in the middle of everything. And about an hour later I got 8 christmas cards ready. LOL

*************************

Ett enkelt men läckert kort dök upp i flödet på Facebook från Penny Black. Det fastnade på näthinnan och när jag sprang förbi pysselbordet i lite andra ärenden här på förmiddagen så kom jag på mig själv att plötsligt vara mitt uppe i en julkortsproduktion. Vips hade det blivit 8 kort på ungefär en timme… Lyckan var total när jag insåg att jag faktiskt hade en die med renar!

Ni får ta del av min instagrambild idag.
julkort-49-inkywings-2014

Stamps:  InkyWings
Papers: Small scraps
Embellishments: Ribbon
Tools: Reindeer die (Tim Holtz / Sizzix), Circle (Spellbinders)
Other: Chalked around circle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “8 julkort på en timme

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.