Julkort – för Engströms

Julkort – för Engströms

I have to mix up whith some easier cards once in a while, and you can never get to many christmas cards like this! Today I show these at Engströms blog, please visit and see what the other girls have made to inspire you!

*************************

Emellanåt försöker jag blanda upp skapandet med lite enklare kort. Idag bloggar jag hos Engströms. Tycker det är rätt skönt och avkopplande att kunna göra flera stycken samtidigt när jag håller på. Det blir som en serie fast dom ändå inte är lika. :) Här har jag lekt med serien Sleigh Bells från MME och vips hade jag två kort klara.

engstroms-46a-inkywings-2014
engstroms-46b-inkywings-2014
engstroms-46c-inkywings-2014
engstroms-46d-inkywings-2014

Papers: MME Sleigh Bells
Embellishments: Mixed Die Cuts from MME Sleigh Bells
Tools: Tree (Nellie Snellen), God Jul (Mandys)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.