Från sommarens copic-vecka

Från sommarens copic-vecka


I never blogged these two cards in my own blogg, so here they are. :) They where from my summer week at copic marker sverige. Suddenly there are lots of unblogged cards laying around here, but I don’t complain, I know they will be used… like those days when I’m in panic realised I need to have something…. ROFL.

*************************
Här är två kort som jag aldrig bloggade här i min egen blogg då när jag hade sommar-vecka hos copic marker sverige. Lite konstigt att plötsligt ha en hel stack med obloggade kort liggandes, men jag vet hur det är – rätt som det är behöver man nått i vild panik, och då finns dom där… tack och lov! :)

momanning-30a-inkywings-2014
momanning-30b-inkywings-2014
momanning-30c-inkywings-2014
thepapershelter-30a-inkywings-2014
thepapershelter-30b-inkywings-2014
thepapershelter-30c-inkywings-2014

Stamps:  The paper shelter, Mo Manning, InkyWings
Papers:
Embellishments: Bling (Prima), Chipboard stars, Feather, Homemade feathers in paper,
Tools: Circles (spellbinders). Stencil (Tim Holtz)
Medium: Copics
Colors: Colors listed at Copic Marker Sverige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.