Värmebölja

Värmebölja

Summer means vacation, and pretty much from the blog too I think. But now and then I’m back with something. This weekend we have the smallest crop in my place, and I have got a bunch done and try to show you during the coming weeks. This layout is for a summercompetition at Scrap-Perra.

*************************

Sommar och sol – då blir det semester från bloggen verkar det. Finns inte riktigt tid att sätta sig och blogga, och inte lust heller för den delen. Men pysslar jag gör jag faktiskt lite till och från, så det kommer nått lite då och då här inne trots allt. :) I helgen satt vi ett litet gäng och scrappade här hemma, och för min del blev det faktiskt en hel del gjort. Härligt!
Den här layouten är till Scrap-Perras sommartävling!

layout-10sommarord-inkywings-2014

Layouten är i lettersize.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.