Scrappat en del

Scrappat en del

I think I was in the right flow for scrapping these days. Six layouts in two days, just like that!
I had a reason though – I’m in a summer competition at Scrap-Perra and bought a kit for all 12 challenges. The first six is out now, and the other six will be due about midsummer. I just love these kind of challenges. The weather yesterday was rainy and perfect for scrapping – poof four of the challenges where done. I choose to do layouts for all of them since I haven’t done that for a while and just felt for it.

Here is two of them – both in 8″ x 8″

*************************

Helt klart har det flutit på dom sista två dagarna. Sex layouter blev det, fyra igår och två idag! Jag är med i Scrap-Perras sommartävling och har köpt ett stort kit för alla 12 tävlingarna. Sex av utmaningarna är ute nu, och dom andra sex kommer till midsommar. Vill du vara med så tror jag du hinner än! Det blev layouter för hela slanten för min del, jag kände helt enkelt för det. Man kan dock välja precis vad man vill göra så länge man följer utmaningen.

Här kommer två av dom – i formatet 8″ x 8″.


Stamps:  Grid – Kaiser Craft
Papers: Just cardstock
Embellishments: Flowers, Charms, Floss, Ribbon, Bling, Flair (InkyWings), Small letters (Prima), Big pink thickers (AC)
Tools: Masks/Stencil (TCW)
Medium: Mist (Tattered Angels), Distress inkpads
Colors: Various pink and red.

Hoppas ni har en härlig nationaldag där ute!
Själv tillbringar jag dagen i och utanför vår lilla godisbil (Doris) då vi är med på ett “rally” som går mellan Mora och Rättvik. Ska bli riktigt roligt att vara med, har aldrig varit på nått sånt här tidigare. Mat och fikastopp ingår där man även får svara på lite frågor mm. Kanske blir en och annan bild att visa från dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.