In my *heart*

In my *heart*

I do scrap. Once in a while. Mostly it become “PL” these days, but it happens an ordinary layout see the daylight. This one I made at Scrap-Perras birthday crop. It was a sketch and this was my view of it. (pics are of my horse Móri)

*************************
Jodå, jag scrappar faktiskt fortfarande, även om det blir mer sällan nuförtiden. Mestadels hamnar fotona i mitt PL-album så det blir väl inte så många “vanliga” layouter, men det händer alltså. Pluttar in allt i samma album sen ifall nån undrar. Den här layouten gjorde jag i alla fall på Scrap-Perras födelsedags-crop. Det var en skiss och min tolkning blev alltså såhär:

2014_04_27_03839 copy2014_04_27_03840 copy

Stamps:  ?
Papers: ?
Embellishments: Sequins, Twine, Bling, Staples, Homemade rolled flowers, Ribbon, tags.
Tools: Star stencil (Tim Holtz)
Other:
Medium: Distress ink stippled through stencil
Colors: ? (brown-ish)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.