Jag önskar GOD JUL!

Jag önskar GOD JUL!

It’s that time of the year – it’s Christmas!
Yep, we celebrate with Santa today here in Sweden. Probably he will arrive in lots of homes right after Donald Duck, let’s say 4pm-isch. ;)
I hope you are well out there, with nice company and yummy food on the table.

We will be at home and some family will show up so we will be around 14 people I think. Everyone brings something for the dinner and we’ll eat, watch Donald Duck, eat some christmas candy and waith for Santa to arrive. Or maybe he will be in a hurry so he just leave a sack outside when he flies by. :) We’ll see.

Thanks to all of you who have visit me during the year – it really warms my heart! Hope you’ll be back for next year too. Please like my side on Facebook too, you’ll get updates about the blog and it’s an easy way to contact me. You’ll find it here: Lisas pysselsida

***********************

Det är dags, det är julafton.
Hoppas ni har det gott ute i stugorna – i den mening att ni är i trevligt sällskap och har god mat att se fram emot under dagen. :)

Här får vi hem “tjocka släkten” vilket betyder ca 14 personer… inte så fasligt många alltså…. :) Men det blir mysigt med mat som alla hjälpts åt att fixa till, Kalle Anka på TV, lite julgodis och sen då till sist lite paket till barnen. Vi får se om tomten tittar in eller om han möjligen har så bråttom så han bara gömt en säck i ladan kanske… det visar sig.

Stor kram till er där ute och TACK för att ni tittat in hos mig lite då och då under året – uppskattas varmt och mycket! <3 Hoppas ni fortsätter att besöka mig även nästa år. Gå gärna in och gilla Lisas pysselsida på Facebook så har ni chans till lite mer “prat” med mig om ni vill.

bildmalarna31-inkywings-dec2013

bildmalarna32-inkywings-dec2013

bildmalarna33-inkywings-dec2013

bildmalarna34-inkywings-dec2013
Motiv från Bildmålarna, Text från InkyWings, Färglagt med Copics. (har dock tyvärr slarvat bort färgkombinationerna)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.