En vinterhälsning

En vinterhälsning

Don’t forget your friends out there in the winter. :) I just love when the birds get a bit closer and you can study them thrue the window. We got plenty of snow, but most of it will soon have melted as we got warm degrees and lots of rain. uuhhh!

********************

Dom små vännerna där ute vill ha lite gottis, även om det i år är ovanligt milt för årstiden. Vi har fått snö i ganska rikliga mängder, men det har smält bort ungefär lika snabbt igen. Verkar bli ett år då vi har “hockeyplan” på gården mest hela vintern… liiiite jobbigt!

Idag har jag letat fram en gammal stämpel från Motivet som jag färglagt. Tycker den är så där härligt vintermysig. Texten är från InkyWings.

motivet22-inkywings-dec2013

motivet21-inkywings-dec2013

Färglagt med Copics.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.