Enkla Julkort för Engströms – Del 2

Enkla Julkort för Engströms – Del 2

Easy made christmas cards part 2 for Engströms. Sorry for beeing only in Swedish.

Det blev några fler julkort i enkel stil när jag demade för Engströms på mässan i Avesta. Behöver man göra en bunt så kan det vara ganska skönt att inte krångla till det.

Jag har jobbat med spillbitar och lite dekorationer från två av MMEs nya julserier på dessa kort. Ett perfekt sätt att kunna använda dom där sista små pappersbitarna som man kanske inte vet om man ska slänga eller behålla…

mme-julgran-inkywings
En spillbit. Rev nederkanten, chalkade och fäste på kortet. Granen är en deko som sitter på arket med brads.

mme-krympplast-inkywings
Två spillbitar! Ruggade kanterna på båda för att få lite liv. Stämplade på krympplast, klippte ut och gjorde hål längst upp. Krömp med varmluftspistolen (plätt-lätt!). Sen trädde jag upp dom på ett snöre och fäste på kortet med hjälp av två fina brads. Textstämpeln är från Vilda och har egentligen siffrorna “24” före, men jag färgade inte in dom för det fick inte riktigt plats tyckte jag.

mme-stickers-inkywings
Lite mer mönsterpapper på detta. Renen och texten är från ett stort stickers-ark. Satte renen på några extra bitar för att lyfta fram den bättre. Fäst på kortet med 3D-kuddar för att få lite distans.

mme-tomtekort-inkywings
Sist men inte minst – en tomte! Den satt i hörnet på ett stort mönsterpapper så jag klippte helt enkelt ut honom lite mer och fäste honom på kortet. Satte en remsa washitape längst ner och en chipboard-knapp som dekoration. Kanten penslade jag med lite “snö” ur en burk från Duncan.

Allt material finns givetvis hos Engströms.

Hoppas du fick några egna idéer till dina julkort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.