Enkla julkort för Engströms – Del 1

Enkla julkort för Engströms – Del 1

Easy christmas cards part 1. Today I have done some cool easy cards for Engströms.

Jaha, det verkade ju lovande att börja med ett julkort för raskt blev det några fler. :)
Idag extrabloggar jag hos Engströms eftersom det finns så mycket nytt vi vill visa.

Den här gången har jag gjort inte mindre än 3 julkort! Men jag tror nog att den sammanlagda tiden var kortare än förra veckans julkort om jag ska vara ärlig. Clean And Simple (CAS) är inte att förakta, och speciellt inte om man kanske har planen att få ihop bortåt 50 julkort att skicka veckan innan jul. :)

Mönsterpapper och dekorationer är från MMEs nya julserie Vintage Christmas. Mycket behagliga färger som passar mig utmärkt.

2013_10_17_02444 copy

2013_10_17_02445 copy

2013_10_17_02446 copy

Jag har på dessa valt att gå tillbaka till det “traditionella” kortformatet (ca 10×15) för att ha en ännu enklare bas att arbeta med. Med lite variation på hur man öppnar korten så kan man få dom ganska olika.

Tjaa… redan nu är jag alltså uppe i avsevärt många fler julkort än vad jag normalt brukar ha åstadkommit den här tiden på året… kors i taket! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.