Skoj på mässa!

Skoj på mässa!

I helgen satt jag och demade åt Engströms på mässan i Avesta. En lite spännande och utlämnande tillvaro när man sitter mitt på golvet i salen och folk spanar in vad man pysslar med. Det gäller att vara hyfsat ombytlig och kunna kasta om från ena projektet till det andra när folk frågar om något.

Det var jag och Anna-Lena (Hönan) som demade tillsammans.

avestamassan1-inkywings
Anna-Lena in action!

avestamassan2-inkywings
Min plan-halva. :)

avestamassan3-inkywings
Tävling! Gör ett kort på 10 minuter. Varje minut ropas en ny sak ut som du ska använda på kortet, så det gäller att hänga med i svängarna och vara snabb. Så fort sista minuten är klar skall kortet lämnas in! :)
Kolla alla läckra bidrag!!!!

avestamassan4-inkywings
Skoj att se att så många hängde med och tävlade. Detta var när mässan hade stängt för kvällen så jag och Anna-Lena passade på att vara med och tävla vi med. :)

Dom 10 sakerna skulle vara:
1) En kortbas (Snabbt fixat – jag hade ett färdigvikt i pappershögen)
2) Ett mönsterpapper (snabbt tillskuret)
3) En blomma (ner och leta i väskan)
4) Band eller spets (en ny vända ner i väskan)
5) Något randigt. (jag som precis satt på det vinröda bandet som var randigt… suck – fram med nåt nytt!!)
6) En bling! (perfekt – fanns bland juldekorationerna jag höll på med innan)
7) Något rött (jaha, mitt randiga band var rött… typiskt, leta på nått annat….)
8 ) En text (Vildas stämplar låg lägligt bredvid mig)
9) En brad (hittade snabbt en bland juldekorationerna)
10) En julgran (flax – det fanns en på stickersarket som hörde till julserien jag jobbade med)

avestamassan6-inkywings
Och gissa om jag blev förvånad när jag vann!!!!
Kände mig inte lika stressad den här gången, eftersom jag varit med om det några gånger förut nu, men man vet ju aldrig vilka saker som ska vara med, eller i vilken ordning, så det gäller att ha ganska bra koll på sina prylar för att hinna hitta det man behöver och även hinna sätta fast det på kortet!! Eftersom jag vann fick jag välja pris först så jag norpade åt mig cholkaden! Nom-nom. ;)

Strax efter 21 gav jag upp och styrde näsan hemöver igen, innan tröttkoman skulle slå till allt för mycket. Är inte så förtjust i att köra när det är mörkt ute eftersom jag tycker det blir jobbigt åt ögonen.

TACK för en mycket trevlig dag på en trevlig mässa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.