Inspiration för StampARTic.

Inspiration för StampARTic.

Jajjemen, nu äntligen är det dags att komma igång med StampARTic-bloggen igen! Design teamen har slagits ihop från två till ett, och nu är det ett stort blandat gäng som tutar och kör. Vi har blivit sponsrade av Nicecrane med massor av fina digitala filer att skriva ut och så här blev mitt alster.

2013_10_11_02431 copy
Jag valde att skriva ut några av mönsterpapperen som passade fint ihop med höstens färger. Dom är nog egentligen i lettersize, men jag makade ihop dom och gjorde dom till 14x14cm innan jag skrev ut dom på min vanliga fotoskrivare. Använde ett tjockt (250gr) laserpapper och det blev kanonbra.

2013_10_11_02432 copy
Har kört edgescraper runt alla kanter och distressat med brun dyna. Även spetsbandet och blommorna fick sig en dust med den bruna dynan.

2013_10_11_02434 copy
Bilden med pumpan på är oxå från Nicecrane, och texten jag stämplat på är från InkyWings.

Lite ovant att använda “färdiga” bilder på kort, men det gick bättre än väntat. :) Jag fick lov att tänka till lite bara hur jag skulle få till det.

Kika in hos StampARTic så ser du vad dom andra tjejerna har gjort för spännande saker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.