En pysslig helg

En pysslig helg

Näpp, sorry – inga bilder idag… ;)

Jag har haft en så härlig pysselhelg här hemma med goda vänner så jag har helt enkelt inte hunnit blogga något. Men det kanske dyker upp lite gott och blandat i veckan istället. :)

Har hunnit med att gå på copic-kurs för bästa Åsa (ScrapHorse), målat motiv och satt ihop ett helt “PL-uppslag”. (eh – gjorde jag inte mer???) Jo – jag gjorde faktiskt en lite konstig sak oxå… hehe… ni får se den i veckan. Det är inte ett kort, inte en layout, inte en tag, och inte en ask heller… ni kan ju roa er med att gissa så länge. Kanske nån lyckas pricka in vad det var jag gjorde egentligen! Man kan hålla i den i alla fall.

Pysselförsäljningen fortsätter – ska uppdatera lite här då det försvann ett par saker i helgen “på plats” så att säga. :)

Ha det gött – vi syns igen i veckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.