Masker / Stenciler hos StampARTic idag.

Masker / Stenciler hos StampARTic idag.

Idag släpps det en ny artikel hos StampARTic som handlar om masker / stenciler. Det har ju vid det här laget kommit en uppsjö på marknaden, men mina favoriter är nog fortfarande The Crafters Workshop, och huvudleverantören för mig är såklart Engströms. :)

Jag funderade lite på vad jag skulle göra, för jag ville verkligen lyfta fram dom härliga mönstren som maskerna ger utan att blanda med allt för mkt annat, och så föll valet på att göra en Tag.

stencils3-inkywings-juni2013
Jag har bara jobbat med distressfärger för att hålla det på ett lite “torrare” plan, och jag valde några olika bruna nyanser. Först gjorde jag prickarna, och därefter färgade jag in kanterna och en liten bit in på tagen. Sen gjorde jag rankan på högersidan och blomman i vänsterhörnet.

stencils1-inkywings-juni2013
Banderollen är oxå infärgad med distress och även texten (från InkyWings) är stämplad med distress. För att få samma nyans på dom utstansade bladen så färgade jag först in en del av ett vanligt tjockt kopieringspapper med en brun distress och sedan stansade jag ut dom rankor jag behövde.

stencils2-inkywings-juni2013
Lite uppiffning med blommor och band och en metallfjäril och så var det klart.

Kika in igen i morgon – då tänker jag bjuda på ett riktigt annorlunda alster som blev skapat i helgen på Vildas scrapträff nere i Floda!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Masker / Stenciler hos StampARTic idag.

  1. Vilken finfin tag du skapat! Skoj med lite annat än kort, själv har jag totalt snöat in på kortmakeriet nu. Inte ofta man skapar annat tyvärr.
    Låter som ni haft kul i Floda, älskar träffar!
    Ha en fin dag, här står regnet som spön i backen.
    Kram

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.