Project Life med vanliga papper – för Engströms.

Project Life med vanliga papper – för Engströms.

Idag bloggar jag för Engströms.

Jag har valt att testa “snabbscrapping” av typen Project Life, och göra det med “helt vanliga saker”.
Det hela går ut på att dokumentera vardagen, det vanliga livet helt enkelt och få det gjort inom en rimlig tid. Det här är ett perfekt sätt att scrappa en hel vecka väldigt snabbt eftersom man sätter in bilder och papper i mindre plastfickor och får på så vis en helhet utan att behöva dekorera massor. Jag tror det här är något som kommer explodera i Sverige inom snar framtid, det är säkert ett sätt att scrappa som kommer passa många, då det inte är lika tidskrävande som det kan bli med “vanliga” layouter ibland.

PL-uppslag-hela-inkywings

Jag har använt mig av två nya papper från Heidi Swapp som är vanliga mönsterppaper, samt ett lite tjockare papper som oxå är från Heidi som egentligen är tänkt att man ska kunna färga in ytterligare, men jag skippade det idag (det grå-vit randiga papperet). Tyckte papperet passade in som det var nämligen.

Jag ville begränsa mig till tre papper för att få färger och mönster att gå igen i uppslaget så det inte blev allt för rörigt. Sedan har jag lagt till två olika washitape, en från Prima (den med bokstäver och siffror) och en från MME (den med chevronmönstret). Små stickersbokstäver som är från Fancy Pants + Prima. Ett par bling klämde jag dit oxå, och dom är ju såklart från Prima – mästarna på “bling”. :)

PL-uppslag-v-inkywings

PL-uppslag-h-inkywings

Det här sättet att scrappa är även perfekt när man vill ta reda på spillpapper och andra smådekorationer som ligger och “skräpar” lite överallt. Samla ihop i några fina små skålar och burkar och botanisera i dessa nästa gång du pysslar. Du kommer upptäcka saker på nytt och se ett helt annat användningsområde.

Behöver man specialplastfickor och kort? Näe, är man lite händig så kan man med hjälp av en symaskin förvandla dom flesta plastfickorna till nått med mindre avdelningar och papper skär man enkelt ner med skärmaskinen till rätt format. Gör det enkelt – då blir det av!

Ha nu en härlig fredag och så lovar ni att pyssla massor i helgen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.