Min första PL-vecka är skapad!

Min första PL-vecka är skapad!

Äntligen har jag fått tummen ur för att börja skapa lite PL-veckor. (PL = Project Life)

Tanken är att man “lätt och snabbt” plockar ihop foton och lite text om veckan som varit. Att ha små fickor underlättar och gör att man inte behöver känna press att skapa stora layouter om varje bild. Här är det istället små dekorationer som går snabbt och lätt att göra – om man nu ens vill ha dekorationer!? Det är helt upp till var och en hur man sätter ihop sitt album.

Min plan är att försöka blanda in dessa PL-veckor tillsammans med vanliga layouter som jag gör (vill inte sluta göra dessa) och ha allt i samma album. Man känner sina löss, och jag vet att mina inte kommer kunna hålla igång två album jämte varandra, utan dessa veckor får helt enkelt bli en grund för “året” och skapas något annat så får det helt enkelt platsa i mitten av veckan. Jag är heller inte främmande för att blanda olika storlekar på plastfickor mm, det gör jag redan nu i viss mån. Allt beror på hur jag har lust att skapa.

Det är ju Becky Higgins som har börjat med det här och nu verkar vågen välla in över oss, många företag har hakat på och skapar sina egna varianter av detta sätt att “snabbscrappa” och det kan ju aldrig vara fel anser jag. Hur man scrappar är inte det viktiga – ATT man gör det är viktigare! Det handlar ju om att pränta ner minnen. :)

Här är i alla fall min första “vecka”. Det fick bli v.18. Tanken är att göra kommande veckor i första hand och gå bakåt när tid finns.

v18-inkywings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.