Sonen och jag scrappade tillsammans!

Sonen och jag scrappade tillsammans!

I fredags hade sonen studiedag och var hemma från skolan.
Tyvärr hade han satt sig lite på straffskalan och hade inte riktigt tillgång till det han ville… datorn! Men det blev istället en riktigt trevlig dag bara dom sura minerna suddats ut. Vi tog några ronder kortspel och yatzy på förmiddagen och strax innan lunch kastade jag ur mig frågan om han skulle följa med mig ut i studion och pyssla ihop en sida med nått kort på sig själv eller kanske katten. Kan väl erkänna att jag blev lite lagom förvånad när han faktiskt sa att han kunde hänga med på det! :)

Sagt och gjort, vi gick ut och jag plockade fram ett par kort på “hans” katt och så fick han själv bestämma vad han skulle göra. Jag letade på lite inspiration på Pinterest för att visa hur han kunde göra och så satte han igång. Han valde papper själv osv, och jag visade och pekade var han kunde hitta papper, dekorationer och vad det fanns för alternativ att jobba med. Jag fick dock telefon mitt i allt så han fick jobba ostört en stund och gjorde klart sin layout under tiden. Himla bra jobbat!! Betänk att sonen är 14 år och har väl inte “pysslat” sen han gick på dagis typ… (!)

LO-daniels-april2013
Med beröm godkänt får jag väl säga! Han kanske har hittat en ny hobby? :)

Ja, och själv lyckades jag till slut pilla ihop den här sidan efter att ha varit handledare och fastnat i telefonen en stund.

LO-inkywings-ungar-april2013
Har bara fotat med mobiltelefon så det är väl inte världens bästa bilder. Fotona på layouten är heller inte så himla bra från början. Raggade ihop några och skrev ut som jag ville ha med och orkade inte redigera dom så dom är lite mörka från början. Jepp, fast man är fotograf så blir det sunkbilder ibland, men inom scrappingen så är faktiskt minnet i sig viktigare än en proffsig bild för mig. Och hej och hå, nu upptäcker jag en miss på flera år här oxå…. har visst av bara farten satt dit 2012 som årtal…. vilket det inte alls skulle vara, det skulle nog vara 2010, så det är ju en viss skillnad. ;) Får pilla bort och byta en siffra där. Sånt som händer.
Materialet är blandad kompott och det mesta i pappersväg är nog från spillådan. Stänkprickarna ser blå ut men är mer lila i verkligheten och matchar papperen.

Idag drar jag och Anna-Lena igång med ScrapCafé i Studiefrämjandets lokaler i Leksand. Vi testar och ser hur mycket intresse det finns och hoppas det kan bli något bestående! Vi har sagt att vi kör söndagar jämna veckor kl. 13-17 fram till midsommar till att börja med för att känna av hur det fungerar. Kan vara skönt att komma hemifrån en liten stund och se nått annat än dom vanliga fyra väggarna. Finns du i närheten så kom gärna dit! Man tar med sig sina egna pysselsaker och det finns fika att köpa på plats. (tror jag) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Sonen och jag scrappade tillsammans!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.