Hej hej – hemskt mycket hej!

Hej hej – hemskt mycket hej!

Här är tagen jag skapade på träffen i Annexet.
För ovanlighetens skull är motivet faktiskt färglagt med Distress Markers. Det är stämplat på Akvarellpapper vilket jag fick erfara när jag stämplade texten och började dekorera… lyckades så klart kladda till det lite, men en “jordgubbe” och vips var det räddat.. hihi. Tack Jessica (Tussan) för tips om hur jag skulle göra.

tag-inkywings-april2013-1
Minns inte varifrån motivet är nu, men texten är från InkyWings. Det är för övrigt mitt första alster som jag testar “Åsa-nät” på (det där grova nätet under, som egentligen är ett nät man har när man knyter mattor). Själva tagen som är “stomme” till allt köpte jag hos Engströms, och det är Prima som tagit fram dom till sina stora stämpel-tjejer. Perfekt till massor av annat oxå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.