Efter en pysslig helg i Stockholm

Efter en pysslig helg i Stockholm

Tänk att veckorna susar förbi och det är måndag igen. Solen skiner och även om det är lite kyligt igen så får man trösta sig med att det är vackert ute. :)

Själv tillbringade jag som sagt helgen inuti Annexet på den stora träffen “Scrap- and PearlEvent” i helgen, så jag slapp lyckligtvis se så mycket av div snöstormar som vi hörde rykten om. Det var först när vi skulle hem som vi fick ta del av lite yrande snö när vi åkte ut ur Stockholm.

Packningen för helgen var sjukt minimal (i mina ögon) och jag tror faktiskt inte jag kom på något som jag saknade – kors i taket! Det tog lite tid att komma igång med pysslet, men efter att ha lyckats knåpa ihop ett kort så började det rulla på och det blev faktiskt mer skapat än vad jag trodde att det skulle bli. Hela 6 kort, 3 layouter och 1 tag kom jag hem med! Kändes helt ok. Med tanke på att så fort man reste sig upp så mötte man någon man kände igen så det blev att slänga några ord innan man fortsatte vidare. Det tog sin lilla stund att gå ett varv och besöka alla butiker oxå för att se vad dom hade med sig för spännande. Det blev inte så mycket shopping för min del, och det var inget jag hade planerat heller så jag är nöjd att jag lyckades hålla mig till det lilla det blev.

Här är ett av korten som blev skapade under helgen.
weestamps-inkywings-april2013-5
Motivet är en “digi” från WeeStamps och texten är från InkyWings.
Det är färglagt med följande Copics:
Rosor: RV21, 23, 25
Grön: YG 21, 23, 25, 09
Gul: Y05, 15, 17
Gunga: E34, 37, 44, C05, 02, 0
Löv: G02, 09
Näbb: YR15, 68

Ett stort tack till alla nya och gamla vänner som jag mötte där i Annexet, alltid roligt att få ses “live”. Det blev många härliga och roliga minnen att ta med hem i bagaget efter helgen. Ett av dom lite komiska minnena var nog när vi stod i kö till frukosten på lördag morgon på hotellet och en av kökspersonalen kliver ur hissen och ser kön som börjar redan där… och förmodligen funderar vad i hela friden som pågår!! Dom har nog aldrig sett typ 300 supertaggade pysslare stå och stampa 7.30 en lördagsmorgon och vänta på att frukosten skulle serveras. Dom flesta var nämligen angelägna om att få i sig frukosten så snabbt som möjligt, hämta sin packning och komma ut för att ställa sig i kö till träffen som slog upp dörrarna 8.30. :)

Och den kön det blev till Annexet är en hel historia för sig tror jag bestämt… ;) Jag lyckades ta några bilder med mobilen så jag ska göra ett inlägg med bara bilder från Annexet så får ni ta del av vad det var för spektakel jag har varit på egentligen.

Kan meddela att jag slocknade som en klubbad oxe när jag kom hem till min egen säng och sov gott ända till klockan ringde i morse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.