Kors i taket – ett påskkort till!

Kors i taket – ett påskkort till!

Det här kortet kom till på ett ganska bakvänt sätt jämfört med hur i alla fall jag normalt gör kort. :)

highhopesrubberstamp-inkywings-mars2013-21
Jag fick fatt i det gula papperet och tänkte att det vill jag göra något med. Så ville jag göra någon annorlunda form så jag ställde mig vid min Big Shot och gav kortet den här formen. Gjorde ett par lager och tänkte avsluta med ett vitt lager med motiv på, men hade inte riktigt något som passade så jag lät det vara. Sen när jag satte ihop alla delarna till kortet så fick jag syn på dom två små hönorna som var färdigmålade sedan långt tillbaka. Dom hade aldrig hamnat på nått kort utan fallit i glömska. Men NU – NU var väl rätt tider om något att använda små hönor, och mitt kort var ju Påskigt gult. Så jag smackade på lite 3D-kuddar i baken på “damerna” och satte fast dom direkt på kortet. Hittade ingen påsktext i farten så det blev några stickersbokstäver istället, funkade ju precis lika bra. Vips hade jag ett enkelt och stilrent påskkort färdigt! (jag som inte gör några påskkort… verkar som jag lyckats glömma det minst tre gånger i år… haha)

Hoppas ni är Ägg-stra laddade nu inför påsken. Ni har väl legat i hårdträning inför det stora äggrejset? Här väntar vi på tuppen som kommer och värper godisägg på natten till påskafton. En tradition som jag fört över till mina barn. Numera är dom så stora så dom räknat ut att det är mamman som är “tupp” men vad gör väl det… ;) Jag tror inte dom misstycker att det värps några extra smakliga ägg en gång om året.

Ta hand om varandra och njut av helgen. Hoppas ni får lite pysseltid oxå. Jag ska försöka snika åt mig en liten stund, och sen blir det väl till att packa inför nästa helg gissar jag. Då bär det av till den jättestora scrap- och pärlträffen nere på Annexet i Globen! 1000 plaster per dag finns det, och det ska bli enormt spännande att se om det är helt fullt eller inte. Oavsett så lär det nog vara sjukt många pysslare på samma fläck och det pratas om att det skulle kunna vara en av dom största träffarna i världen faktiskt! Häftigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke på “Kors i taket – ett påskkort till!

  1. Supersnyggt kort!! Gillar formen – ligger ett påbörjat kort i samma form på mitt scrapbord. :) Gult är så himla snyggt, och stämplarna jättesöta! Snart ses vi, ska bli så himla kul!!! Glad påsk! (oj, vad jag använder utropstecken, haha)

    Kram, Sofia

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.