Busenkelt kort.

Busenkelt kort.

Jag kände för att apa efter Åsa / Scraphorse lite och göra ett riktigt enkelt stilrent kort, så då gjorde jag det! :)

inkywings-inkywings-mars2013-19
Det är en kortbas i vitt som jag stansat dubbelvikt i en rund scallop-form. Eftersom det går bort några scallops i vikningen får man stansa ytterligare en cirkel och sätta ovanpå så kortet ser “helt” ut. Sen blev det en cirkel mönstrat och till slut en vit cirkel i mitten. Den vita chalkade jag med distressdyna och “joystick” i kanten + sydde runt. Sen stämplade jag dit muffinsen och texten och målade lite enkelt med Distress Markers för att få lite färg. Sen var det bara att smacka ihop alla delar och vips var kortet klart. :)

Att göra en annorlunda form på kortet i sig kan vara ett trick för att få det att se lite “mer” ut men ändå göra det väldigt väldigt enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.