Fjädrar och Vindsnurror vad hipp man är!

Fjädrar och Vindsnurror vad hipp man är!

Godmorgon i stugan!

Jag vill börja med och säga ett stort tack till er som på ett eller annat sätt givit information om hÄnglarna som jag håller på att sortera! Det betyder väldigt mycket. TACK!

I lördags hade jag en ego-dag och var parkerad på Avestamässans pysselträff hela dagen. Jag plockade upp ett par andra tjejer efter vägen och så landade vi ca 1½ timme innan mässan började och hjälpte till hos Engströms att få sakerna på plats innan det öppnade. En härlig känsla att få fingra på dom nya godsakerna som skall presenteras för kunderna. :) Sedan blev det pyssel för hela slanten. Lite segt att komma igång men tack vare gott sällskap och trevligt snack så blev det faktiskt lite alster gjorda ändå. Eftersom jag satt på kanten närmast Engströms monter så blev det lite spontandemos av Big Shot och lite andra saker oxå som kunderna såg att man använde. Alltid trevligt om man kan stå till tjänst och svara på frågor eller visa.

Hade inte planerat att vara med i några tävlingar alls, men så blev det som det blev när jag hämtade inspiration från dagens tävlingar. Det här kortet gjorde jag till en tävling för Mikaelas Scrap in, och det var mest lite skoj eftersom käraste kusin Milo gjort skissen. ;) Som twist skulle man även ha nån form av fjädrar med på kortet. Sånna hade jag inga, och vad gör man när man inte har något – jo, man skapar sig! Så mina fjädrar fixade jag av två vita blom-blad. Fiffigt va? Resultat – framröstad som vinnare. Tack Tack! :)

MoManning-InkyWings-mars2013-3
Motivet är från Mo Manning, och det här har jag målat med Distress Markers på akvarellpapper.
Och vet ni – jag och min bordsgranne Karin lyckades spana in den nyaste hetaste trenden oxå – nämligen Vindsnurror!! Du ser en längst upp till vänster på kortet. Visst har du blåst i en sån eller sprungit runt och försökt få en att snurra av fartvinden? Skruttans enkel att göra och trevlig som dekoration. Så nu vet du vad du ska dekorera dina alster med här fram i vår!

I morgon tror jag bestämt det kommer en Layout som skapades i Avesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Fjädrar och Vindsnurror vad hipp man är!

  1. Hej Lisa!
    Kul att hitta dig här.
    det blev väldigt tomt utan dig/er som bordsgrannar. Jag Anna snett snett mittimot dig i Avesta. Det var en kul söndag också det vart dock ingen vindsnurra då men snart. Ha det bra
    MVH Anna

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.