Pysselträff i Avesta

Pysselträff i Avesta

I helgen som var, drog jag och ScrapHorse-Åsa ner till Avesta för en helg med pyssel där på mässan. Mässan var i Avesta-parken, och samtidigt kunde man sitta på pysselträff om man ville – bra combo om ni frågar mig. :)

Och jo, packningen i förra inlägget blev hyfsat “släp-bar” så den fick följa med och Åsa slapp lämna något hemma. ;) Tyvärr blev den inte så välanvänd som jag hade önskat, för innan vi verkligen kom igång var klockan efter lunch. Första utmaningarna/tävlingarna skulle lämnas in redan klockan 15, så det var bara att tuta och köra och hålla tungan rätt i munnen där ett slag. Även om jag brukar säga att jag inte ska haka upp mig så mycket på tävlingarna så blir det oftast så ändå. Det är lite skoj att pyssla ihop något efter givna regler, och när man ändå gjort det kan man lika gärna hänga med i tävlingen så att säga. Blev inga vinnarbidrag denna träffen, men det överlever jag. Jag skapar först och främst för att det är skoj och så ska det förbli.

Mitt bidrag till “tävlingskitet”. Blev inte direkt som jag tänkt mig eftersom man inte fick använda nått annat än det i kitet, dvs. jag fick inte använda en canvas-tavla i botten till detta utan fick göra allt på papper. Tappade känslan lite där och så blev det för murrigt…. nåja, skoj att kladda var det.

En tavla som jag gjorde för att jag hade lust. Fick en idé om ett hus… Blev rätt cool med murrigare färger, men den känns ändå för mörk, bättre lycka nästa gång. ;)

Ett litet kort i all sin enkelhet med ett motiv jag målade på plats med Copic-pennorna. Tror moitvet är från Wee-stamps om jag minns rätt nu. Papper från MME och textstämpel från mig själv = InkyWings. Sprayade lite Glimmer Mist över hela kortet när jag var klar för att få allt att glittra.

Kort till en av skisstävlingarna. Man skulle ha nån form av rutor under allt och jag flätade ihop remsor. Blev riktigt nöjd med detta kort, inte alls likt mig. ;) Färglagt med Distresspennorna föresten. Dom gillas mycket!

Ett kort till en annan skiss. Blev att jag använde material ur tävlingskitet (tror jag?) till detta, så därav lite “Halloween-färger”. :) Tåget är från Vilda.

Och sist ut en sida i min kladd-bok. Har en bok där jag kladdar av överflödig färg när jag jobbar med tavlorna mm, så snart är alla sidorna färglagda. Testade att arbeta lite på en sån sida istället för en canvas eller masonitbit, och det funkade riktigt bra. Smidigt att ta med sig boken när man åker iväg. Har man pysselgrannar som har med sig sin låda med spillbitar så funkar det utmärkt att norpa lite ett som annat ur den lådan oxå…. det var så tjejen fick sin klänning… ;) (Tack Tussan!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.